Uw huis duurzaam verwarmen: wij doen het!

Gasloos verwarmen

Vraag vrijblijvend advies aan!

Binnen 24 uur een advies!

De beste keuze voor uw situatie

Soorten Warmtepompen

Hybride-plus warmtepomp

Werking: De Hybride Warmtepomp bestaat uit een buiten-unit en een binnen-unit. Het haalt warmte uit de buitenlucht en werkt samen met de CV-ketel wanneer er een hogere verwarmingsbehoefte is, vooral tijdens koudere perioden.

Toepassing: De Hybride Warmtepomp is geschikt voor zowel lage als hoge temperatuur verwarming, wat het een flexibele keuze maakt voor een overgang naar een gasloze woning. Het is ideaal voor centrale verwarmingssystemen en warm tapwater, en draagt bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Lucht-water warmtepomp

Werking: De All-Electric Warmtepomp bestaat uit een buiten-unit die warmte uit de buitenlucht haalt, en een binnen-unit die deze warmte gebruikt om uw woning te verwarmen. Tijdens koudere perioden zorgt een thermisch element voor aanvullende verwarming.

Toepassing: De All-Electric Warmtepomp is perfect afgestemd op lage temperatuur verwarming en is daarmee een duurzame keuze voor het volledig gasloos maken van uw woning. Het systeem is geschikt voor zowel centrale verwarmingssystemen als warm tapwater, en draagt bij aan het verminderen van uw ecologische voetafdruk.

All-electric ready warmtepomp

Werking: De Electric Ready Warmtepomp AO van De Warmte is een hybride systeem dat samenwerkt met de CV-ketel bij hogere verwarmingsbehoefte. Als de woningomstandigheden het toelaten, kan het naar een volledig elektrische warmtepomp worden omgeschakeld, waarbij een thermisch element het hard verwarmen opvangt, voor een gasloze verwarming.

Toepassing: Dit systeem is een uitstekende eerste stap naar het gasloos verwarmen van woningen, door het verminderen van gasverbruik en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Het is een uitstekende keuze voor centrale verwarmingssystemen en warm tapwater.

Airconditioner

Werking: Haalt warmte uit de buitenlucht en geeft deze af aan de lucht binnenshuis.

Toepassing: Vooral geschikt voor het verwarmen (en vaak ook koelen) van binnenruimtes. Veelgebruikt in woningen zonder centrale verwarming.

Een Groene Stap in Verwarming en Koeling

Wat is een warmtepomp?

Warmtepompen zijn revolutionair in hun werking, waarbij ze energie uit de lucht, water of bodem halen om uw woning te verwarmen of koelen. Met E-Volt profiteert u van deze innovatieve technologie die zowel uw ecologische voetafdruk verkleint als uw energierekening verlaagt.

Binnen 4 weken geïnstalleerd.

Kwaliteit en veiligheid is onze prioriteit.

Persoonlijk contact met onze klanten staat voorop.

Transparante kosten.

Wat zijn de voordelen?

Milieuvriendelijk

Warmtepompen verminderen uw ecologische voetafdruk door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen, waardoor de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen wordt verminderd.

Lagere Energiekosten

Hoewel de initiële investering misschien hoger lijkt, kunnen warmtepompen op lange termijn aanzienlijk lagere energiekosten opleveren dan conventionele verwarmingssystemen.

Subsidies en Incentives

Dankzij de ISDE-subsidie kunt u tot wel €3.500 terugkrijgen op uw installatie. Zo wordt de overstap naar een energiezuinig systeem nog aantrekkelijker en betaalbaarder. Informeer naar de mogelijkheden en zorg dat u optimaal profiteert van deze overheidsregeling.

Flexibele Toepassingen

Warmtepompen kunnen zowel voor verwarming als koeling worden gebruikt, waardoor ze het hele jaar door voor comfort zorgen.

Lange Levensduur

Goed onderhouden warmtepompen gaan doorgaans langer mee dan traditionele verwarmingssystemen, wat zorgt voor langdurige energie-efficiëntie.

Werken op zonne-energie

Als u zonnepanelen heeft geïnstalleerd kunnen deze in de juiste installatie genoeg stroom voorzien om een warmtepomp te laten werken

Van advies tot installatie.

Hoe E-Volt u kan helpen

Advies op Maat: We analyseren uw behoeften en woning om het meest geschikte warmtepompsysteem voor u te vinden.

Installatie: Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een professionele installatie van uw warmtepomp, waarbij kwaliteit en efficiëntie voorop staan.

Onderhoud: Een regelmatige service zorgt voor de optimale werking en levensduur van uw warmtepomp.

Financiële Opties: We helpen u de beschikbare subsidies en financieringsmogelijkheden te begrijpen om uw investering zo kosteneffectief mogelijk te maken.

Milieubewuste Keuze: Door te kiezen voor een warmtepompsysteem draagt u actief bij aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.

Adviesgesprek

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs