Energiebeheer op zijn slimst

Thuisbatterij van E-Volt

Opslag

Waarom een Thuisbatterij?

Optimaliseer je energieverbruik en wees voorbereid op elk moment.

Maximale zelfvoorziening

Met de E-Volt thuisbatterij benut je de volledige capaciteit van je zonnepanelen. Gebruik je eigen opgewekte zonne-energie ook wanneer de zon niet schijnt, zoals tijdens de avonduren, en reduceer je afhankelijkheid van het energienet.

Besparing op Energiekosten

Door energie op te slaan tijdens piekuren en deze te gebruiken tijdens daluren, kun je aanzienlijk besparen op je energiekosten. De thuisbatterij stelt je in staat om te profiteren van variabele tarieven, waarbij je je opgeslagen energie benut wanneer stroom het duurst is.

Noodstroomvoorziening

Je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte stroomuitvallen. Met de E-Volt thuisbatterij heb je altijd een betrouwbare back-up, zodat je essentiële apparaten blijven draaien, zelfs als het net uitvalt.

Eenvoudige Integratie

Onze thuisbatterij is niet alleen krachtig maar ook gebruiksvriendelijk. Het is ontworpen om naadloos te integreren met je huidige zonne-energiesysteem, zonder complexe aanpassingen of installaties.

Milieuvriendelijk

Door meer van je eigen opgewekte energie te gebruiken, verlaag je je CO2-voetafdruk en draag je actief bij aan een duurzamere toekomst. Minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor de planeet.

Lange Levensduur en Onderhoudsvriendelijk

De E-Volt thuisbatterij is gebouwd met de nieuwste technologieën, wat zorgt voor een langere levensduur en minder onderhoud. Onze batterijen zijn ontworpen om duizenden laadcycli te weerstaan, waardoor je verzekerd bent van een betrouwbare energieopslag voor de komende jaren.

Wij leggen het uit

Hoe werkt het?

Een thuisbatterij fungeert als een energiereservoir voor je woning. Gedurende de dag slaat het overtollige energie op die je zonnepanelen produceren. Wanneer je zonnepanelen niet genoeg energie opwekken, bijvoorbeeld tijdens bewolkte dagen of ’s nachts, levert de thuisbatterij de opgeslagen energie aan je huis.

In de wintermaanden, wanneer de zonnepanelen minder stroom opwekken door de kortere dagen en lager staande zon, heeft de E-Volt thuisbatterij een extra slimme functie. Het systeem monitort de energieprijzen en koopt automatisch stroom in wanneer deze het goedkoopst is. Vervolgens gebruikt de batterij deze ingekochte stroom automatisch wanneer de energietarieven hoger zijn. Zo profiteer je altijd van de voordeligste stroomtarieven en optimaliseer je je energiebesparingen gedurende het hele jaar.

De complete installatie

Zet zon om naar stroom

Enphase IQ Micro-omvormers

Zet zonlicht om in stroom voor je woning. Het baanbrekende IQ Micro-omvormer ontwerp biedt betere prestaties, een hogere betrouwbaarheid en een hogere bestendigheid voor elk paneel op je dak.

Sla opgewekte stroom op

Enphase IQ batterij

Sla de zonne-energie op zodat je het op elk moment, ‘s nachts of tijdens piekuren, kunt gebruiken om je energierekening te verlagen.

Hou het live bij

Enphase app

Zie in real time hoeveel stroom je opwekt, gebruikt en opslaat, of bekijk rapporten over een bepaalde periode. Pas je systeeminstellingen aan en ontvang belangrijke serviceberichten, allemaal vanaf een mobiele app.

Wij regelen het

Installatie en Ondersteuning

E-Volt zorgt niet alleen voor een kwalitatief hoogwaardige thuisbatterij, maar ook voor professionele installatie en ondersteuning. Ons team van experts staat klaar om je bij elke stap te begeleiden en te zorgen voor een soepele integratie met je bestaande energiesysteem.

Meer informatie

Enphase IQ Batterij

Bij E-Volt zijn we trots op het aanbieden van de meest innovatieve en betrouwbare producten. Het IQ Battery opslagsysteem is daar een perfect voorbeeld van. Hier is een diepere duik in wat dit systeem zo bijzonder maakt:

  • Met een royale 15-jarige beperkte garantie ben je verzekerd van een lange levensduur.
  • Met de mogelijkheid voor software- en firmware-updates op afstand blijft je systeem altijd up-to-date.
  • Profiteer van uitgebreide monitoring en controle dankzij mobiele apps.
  • Het systeem is geoptimaliseerd voor zelfconsumptie, waardoor je het meeste haalt uit de opgewekte energie.
  • Volledig geïntegreerd AC-batterijsysteem, klaar om aan te sluiten en te gebruiken.
  • Snelle en eenvoudige plug-and-play installatie maakt het leven gemakkelijker voor zowel huiseigenaren als installateurs.
  • De batterijcellen zijn uitvoerig getest op veiligheid.
  • Met een chemische samenstelling van lithium-ijzerfosfaat (LFP) garandeert het maximale veiligheid en een lange levensduur.

Reviews E-Volt

Onze betrokken klanten aan het woord

Snel en goed!

“Super soepel verlopen allemaal. Alles uitgebreid voorgesproken en in detail uitgelegd gekregen, bijna niet hoeven wachten tot ze de panelen kwamen leggen. Vlot geregeld en helder gecommuniceerd. Zeer tevreden!”

Samuel

Muiderberg

Vakkundig bedrijf

“Top installatie van onze warmtepomp! Dankzij E-Volt genieten we nu van duurzame warmte en merken we direct het verschil op onze energierekening. Een aanrader!”

Arjen

Haarlem

Uitstekende verduurzaming van onze woning!

“Fantastisch bedrijf! Dankzij E-Volt hebben we onze woning volledig kunnen verduurzamen. Van deskundig advies tot een vlekkeloze installatie, alles was perfect geregeld. We merken nu al een aanzienlijke daling in onze energiekosten.”

Paul

Muiden

Goede service

“Supersnelle installatie van onze laadpaal door E-Volt. Nu kan ik elke dag met een volle accu op pad. Top service!”

Kevin

Bussum

Adviesgesprek

Plan een vrijblijvend advies gesprek in met één van onze adviseurs