Tot 40% extra subsidie in Katwijk

Isoleren met E-Volt in Katwijk

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Binnen 24 uur een offerte!

een overzicht

Isolatiemogelijkheden

Spouwmuurisolatie

Wat is het?
Spouwmuurisolatie houdt in dat de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van de woning – de spouw – wordt gevuld met isolatiemateriaal.

Voordelen:

  • Aanzienlijke besparing op stookkosten.
  • Vermindert warmteverlies en houdt jouw huis warmer in de winter en koeler in de zomer.
  • Snel en efficiënt installatieproces zonder ingrijpende verbouwingen.

Dakisolatie

Wat is het?
Aangezien warmte stijgt, is het dak één van de grootste bronnen van warmteverlies in een huis. Met dakisolatie wordt deze warmte vastgehouden.

Voordelen:

  • Vermindert het warmteverlies met wel 25%.
  • Potentiële besparing van honderden euro’s per jaar op energiekosten.
  • Verhoogt het wooncomfort door een stabielere binnentemperatuur.

Vloerisolatie

Wat is het?
Isolatie wordt aangebracht aan de onderzijde van de begane grondvloer, wat helpt om de koude lucht buiten en de warme lucht binnen te houden.

Voordelen:

  • Voelbare temperatuurstijging aan de vloer.
  • Vermindert vochtproblemen en muffe lucht in huis.
  • Bespaart tot 15% op de energiekosten.

BINNEN 24 UUR EEN OFFERTE

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Investeer in Comfort en Duurzaamheid

Waarom isoleren?

Isoleren verhoogt uw wooncomfort en verlaagt energiekosten. Een goed geïsoleerde woning behoudt warmte beter, draagt bij aan het milieu en verhoogt de woningwaarde. Daarnaast zijn er subsidies beschikbaar (ISDE) waardoor isoleren nog aantrekkelijker wordt.

Zeer voordelig isoleren

Katwijk Isolatiefonds

Inwoners met een koopwoning en een laag of middeninkomen kunnen vanaf 1 januari 2024 via het Katwijks Isolatiefonds (KIF) subsidie aanvragen om hun woning te laten isoleren. Eigenaar-bewoners van een slecht geïsoleerde koopwoning (energielabel D of lager) met een laag of middeninkomen kunnen subsidie aanvragen via het KIF. Je kunt de subsidie van het KIF ook combineren met andere regelingen, zoals bijvoorbeeld de ISDEDuurzaamheidslening of de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds.

Wat zijn de voordelen?

Energiebesparing

Door je woning goed te isoleren, houd je de warmte langer binnen en de kou buiten. Dit betekent dat je verwarming minder vaak en minder lang hoeft te draaien, waardoor je aanzienlijk bespaart op je energieverbruik.

Wooncomfort verhogen

Een goed geïsoleerd huis zorgt voor een stabielere binnentemperatuur. In de winter blijft het lekker warm binnen en in de zomer blijft het koeler. Jouw huis voelt comfortabeler en behaaglijker aan.

Subsidie mogelijkheden

De ISDE (Investeringssubsidie duurzame energie) is beschikbaar voor isolatiewerkzaamheden. Hiermee kun je gemiddeld zo’n 15% van de totale isolatiekosten terugkrijgen. Een aantrekkelijke stimulans om jouw woning energiezuiniger te maken!

Waardevermeerdering van uw woning

Een goed geïsoleerde woning is aantrekkelijker voor potentiële kopers. Daarnaast kan een hoger energielabel leiden tot een waardevermeerdering van jouw huis.

Geluidsisolatie

Naast thermische isolatie profiteer je vaak ook van betere geluidsisolatie. Buitengeluiden zoals verkeer of lawaai van buren worden gedempt, wat zorgt voor een rustigere leefomgeving.

Gezonder leefklimaat

Goede isolatie voorkomt vochtproblemen in jouw woning. Dit zorgt voor een gezondere leefomgeving, vermindert de kans op schimmels en verbetert de luchtkwaliteit binnenshuis.

Deskundig advies.

Hoogwaardige materialen.

Persoonlijk contact met onze klanten staat voorop.

Betaalbare Oplossingen.

Adviesgesprek

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs