Uw thuis, onze zorg. Stap voor stap naar een groener huis.

Woning verduurzamen in Amsterdam

Vraag vrijblijvend advies aan!

Binnen 24 uur een advies!

Welke oplossingen bieden wij aan

Krijg tot wel €4200,- subsidie!

Warmtepomp

Verminder het gebruik van fossiele brandstoffen en ga voor een duurzame manier van verwarmen. Een warmtepomp gebruikt warmte uit de lucht, grond of water om je huis te verwarmen.

Bespaar jaarlijks tot wel €800,- aan energiekosten!

Isolatie

Behoud de warmte in huis en verlaag je energieverbruik. Goede isolatie zorgt voor een aangenaam binnenklimaat in zowel de winter als de zomer.

Bespaar tot wel €1500,- per jaar!

Zonnepanelen

Profiteer van de kracht van de zon en wek je eigen duurzame stroom op. Geschikt voor bijna elk dak en met een snelle terugverdientijd.

Bespaar tot wel €250,- per jaar met thuisladen

Laadpalen

De opkomst van elektrische voertuigen betekent een grotere vraag naar betrouwbare laadoplossingen. Bij E-Volt begrijpen we dit en daarom bieden we geavanceerde laadpalen voor thuisgebruik. Onze laadoplossingen zijn niet alleen snel en efficiënt, maar ook esthetisch ontworpen om naadloos in elke omgeving te passen.

Geniet van voordelige energie, 24 uur per dag

Thuisbatterij

Optimaliseer je energiegebruik en vergroot je onafhankelijkheid. Een thuisbatterij slaat overtollige stroom op voor later gebruik, zodat je zowel overdag als ’s nachts van je zelf opgewekte energie profiteert.

Totale verduurzaming

Waarom E-Volt?

Totaalaanpak

Bij E-Volt bieden we een totaaloplossing voor uw verduurzamingstraject. Van zonnepanelen tot warmtepompen en isolatie, alles onder één dak.

Expertise op elk gebied

Ons team bestaat uit gelijkgestemde specialisten, elk een expert in zijn of haar vakgebied. Zo garanderen we kwaliteit en kennis op elk aspect van verduurzaming.

Direct besparen

Verduurzaam uw woning en bespaar direct op uw energiekosten. Met onze totaaloplossingen kunt u jaarlijks tot wel €5000,- besparen. Een groene keuze die zich snel terugbetaalt!

BINNEN 24 UUR EEN COMPLEET ADVIES

Advies nodig?

Lenen met lage rente

Verduurzaam je woning met het Nationaal Warmtefonds

Het Nationaal Warmtefonds, een initiatief van de Rijksoverheid, biedt laagdrempelige leningen aan huiseigenaren, VvE’s en scholen voor het verduurzamen van woningen en gebouwen. Met leningen tussen € 1.000 en € 27.000, helpt het fonds bij het financieren van energiebesparende maatregelen, waardoor je kunt besparen op energiekosten, je wooncomfort kunt verbeteren en een bijdrage kunt leveren aan de energietransitie. De leningen zijn betrouwbaar, betaalbaar en transparant, met aantrekkelijke rentetarieven en geen verborgen kosten.

Stralen met voordelen

Waarom verduurzamen?

Verduurzamen betekent investeren in uw toekomst. Ten eerste zorgt het voor een aanzienlijke besparing op uw energiekosten. Doordat uw woning efficiënter omgaat met energie, merkt u dat direct op uw maandelijkse rekening. Daarnaast verhoogt verduurzamen het wooncomfort. Geen koude tocht of overmatige hitte, maar een stabiel en aangenaam binnenklimaat het hele jaar door. Bijkomend voordeel? Uw woning stijgt in waarde. Door nu te kiezen voor verduurzaming, plukt u zowel nu als later de vruchten van uw groene keuzes.

Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Snelle installatie.

Kwaliteit en veiligheid is onze prioriteit.

Besparen zonder investeringen.

Totaaladvies over verduurzaming.

Hoe zit het?

Salderingsregeling

De salderingsregeling is een stimulerende maatregel waardoor huishoudens met zonnepanelen de elektriciteit die zij aan het net terugleveren, mogen wegstrepen tegen de stroom die ze van het net hebben gebruikt. In de praktijk betekent dit dat je je overschot aan opgewekte zonne-energie tegen een gunstig tarief kunt ‘verkopen’ aan je energieleverancier. Hoewel deze regeling geleidelijk wordt afgebouwd tot 2031, biedt het nog steeds aanzienlijke financiële voordelen. Zelfs met de afbouw van de salderingsregeling blijft de investering in zonnepanelen rendabel, waardoor huiseigenaren nog steeds kunnen profiteren van aanzienlijke besparingen op hun energierekening.

Wat krijg ik?

Subsidies

Het verduurzamen van uw woning is niet alleen goed voor het milieu en uw energierekening, maar kan ook financieel aantrekkelijk zijn dankzij subsidies. De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) biedt een tegemoetkoming voor het aanschaffen van warmtepompen en isolatiemaatregelen. Het exacte subsidiebedrag is afhankelijk van de grootte en het type installatie dat u kiest. Door gebruik te maken van deze subsidie wordt de overstap naar een duurzame woning nog toegankelijker. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het aanvraagproces.

Reviews E-Volt

Onze betrokken klanten aan het woord

Snel en goed!

“Super soepel verlopen allemaal. Alles uitgebreid voorgesproken en in detail uitgelegd gekregen, bijna niet hoeven wachten tot ze de panelen kwamen leggen. Vlot geregeld en helder gecommuniceerd. Zeer tevreden!”

Samuel

Muiderberg

Vakkundig bedrijf

“Top installatie van onze warmtepomp! Dankzij E-Volt genieten we nu van duurzame warmte en merken we direct het verschil op onze energierekening. Een aanrader!”

Arjen

Haarlem

Uitstekende verduurzaming van onze woning!

“Fantastisch bedrijf! Dankzij E-Volt hebben we onze woning volledig kunnen verduurzamen. Van deskundig advies tot een vlekkeloze installatie, alles was perfect geregeld. We merken nu al een aanzienlijke daling in onze energiekosten.”

Paul

Muiden

Goede service

“Supersnelle installatie van onze laadpaal door E-Volt. Nu kan ik elke dag met een volle accu op pad. Top service!”

Kevin

Bussum

Plan een kennismakingsafspraak

Wil je graag dat we bij je langs komen, of heb zit je nog met onbeantwoorde vragen? Vul onderstaand formulier in dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.