Maximaliseer uw zonne-rendement: Vernieuw & Verbeter!

Zonnepanelen vervangen

Binnen twee weken nieuwe zonnepanelen.

Kwaliteit en veiligheid is onze prioriteit.

Persoonlijk contact met onze klanten staat voorop.

Wij recyclen uw oude panelen.

Nieuwe technieken

Oude zonnepanelen

Bij E-Volt begrijpen we hoe waardevol zonne-energie is voor u en onze planeet. Naarmate de technologie voortschrijdt, kunnen oudere zonnepanelen echter hun efficiëntie verliezen en minder energie opwekken. Is het tijd om uw oude zonnepanelen te vervangen? Wij staan klaar om u te helpen.

Waarom nieuwe zonnepanelen?

Optimaliseer uw rendement

Nieuwe zonnepanelen zijn geavanceerder en hebben vaak een hogere efficiëntie, wat betekent dat ze meer zonlicht kunnen omzetten in bruikbare energie.

Langere levensduur

De technologische vooruitgang heeft niet alleen de efficiëntie van de panelen verbeterd, maar ook hun levensduur. Door nu te upgraden, investeert u in een langer durende duurzame energieoplossing.

Verbeterde garanties

Nieuwere zonnepanelen komen vaak met uitgebreidere garanties, waardoor u zich minder zorgen hoeft te maken over toekomstige problemen.

Esthetiek

Nieuwere panelen zijn vaak slanker en hebben een moderner design, wat kan bijdragen aan de esthetische waarde van uw woning.

Waardeverhoging van uw woning

Een up-to-date zonne-energiesysteem kan de waarde van uw woning verhogen en is een aantrekkelijke eigenschap voor potentiële kopers.

Mogelijkheid tot uitbreiden systeem

Wanneer u kiest voor het vervangen van uw zonnepanelen, opent dit de deur naar verdere verduurzaming. Met de nieuwste zonnepanelen kunt u meer energie opwekken, wat u perfect kunt combineren met de installatie van een warmtepomp of een thuisaccu.

Zonnepanelen van E-Volt

De complete installatie

E-Volt Zonnepanelen

De basis van het systeem

Ontdek de kracht van onze betrouwbare zonnepanelen van Denim Solar. Deze panelen leveren een opbrengst tot wel 460WP en bieden een indrukwekkende garantie van maar liefst 25 jaar. Kortom, het ideale paneel voor uw duurzame energiesysteem.

E-Volt Omvormer

Een onmisbaar onderdeel

Onze zonne-installatie wordt aangedreven door de krachtige Enphase – IQ8MC Micro-Omvormer, met een indrukwekkende garantie van 25 jaar. Als het hart van het systeem zetten deze omvormers gelijkstroom moeiteloos om in wisselstroom. Bovendien is ons geavanceerde systeem volledig afgestemd op een slim elektriciteitsnetwerk en past het zich moeiteloos aan bij de keuzes die u zowel nu als in de toekomst wilt maken.

De monitoring app

Hou live bij wat je bespaart

Met behulp van de Enphase-monitoringsapp heb je volledig inzicht in je energieopwekking en -verbruik. Besparen is al leuk, maar het wordt nog boeiender wanneer je live kunt volgen hoeveel geld je daadwerkelijk bespaart. Deze app biedt je een directe kijk op jouw persoonlijke energieprestaties.

Duurzaam

Waarom E-Volt?

Ontdek de voordelen van duurzame zonne-energie met hoogwaardige zonnepanelen van E-Volt, gesteund door betrouwbare garanties. Maak een bewuste keuze voor een groenere toekomst met onze kwalitatieve zonne-energieoplossingen.

Zonnepanelen van topkwaliteit

Bij E-Volt streven we naar de hoogste kwaliteit en werken we uitsluitend met gecertificeerde zonnepanelen van de beste leveranciers. Ontdek onze duurzame en kwalitatieve zonne-energieoplossingen voor een ultieme ervaring van duurzaamheid en topkwaliteit.

Uitgebreide garanties

Wij streven naar uw gemoedsrust: al onze gebruikte producten zijn voorzien van langdurige garanties, wat zekerheid biedt voor uw installatie.

Transparante kosten

Bij ons profiteert u van de perfecte balans tussen een gunstige prijs en een hoge opbrengst. Vraag een offerte aan en onze specialist zal u uitgebreid informeren over de kosten en opbrengst van uw gewenste installatie.

Hoe zit het?

Salderingsregeling

De salderingsregeling is een stimulerende maatregel waardoor huishoudens met zonnepanelen de elektriciteit die zij aan het net terugleveren, mogen wegstrepen tegen de stroom die ze van het net hebben gebruikt. In de praktijk betekent dit dat je je overschot aan opgewekte zonne-energie tegen een gunstig tarief kunt ‘verkopen’ aan je energieleverancier. Hoewel deze regeling geleidelijk wordt afgebouwd tot 2031, biedt het nog steeds aanzienlijke financiële voordelen. Zelfs met de afbouw van de salderingsregeling blijft de investering in zonnepanelen rendabel, waardoor huiseigenaren nog steeds kunnen profiteren van aanzienlijke besparingen op hun energierekening.

Reviews E-Volt

Onze betrokken klanten aan het woord

Snel en goed!

“Super soepel verlopen allemaal. Alles uitgebreid voorgesproken en in detail uitgelegd gekregen, bijna niet hoeven wachten tot ze de panelen kwamen leggen. Vlot geregeld en helder gecommuniceerd. Zeer tevreden!”

Samuel

Muiderberg

Vakkundig bedrijf

“Top installatie van onze warmtepomp! Dankzij E-Volt genieten we nu van duurzame warmte en merken we direct het verschil op onze energierekening. Een aanrader!”

Arjen

Haarlem

Uitstekende verduurzaming van onze woning!

“Fantastisch bedrijf! Dankzij E-Volt hebben we onze woning volledig kunnen verduurzamen. Van deskundig advies tot een vlekkeloze installatie, alles was perfect geregeld. We merken nu al een aanzienlijke daling in onze energiekosten.”

Paul

Muiden

Goede service

“Supersnelle installatie van onze laadpaal door E-Volt. Nu kan ik elke dag met een volle accu op pad. Top service!”

Kevin

Bussum

Plan een kennismakingsafspraak

Wil je graag dat we bij je langs komen, of heb zit je nog met onbeantwoorde vragen? Vul onderstaand formulier in dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.